Vietnám

AJÁNLAT

Vietnám

SZEMÉLYES ADATOK

UTAZÁSI ADATOK

* Amennyiben több országot érintő egyedi útra szeretne ajánlatot kérni, úgy az ajánlatkérés komment szekcióban legyen szíves ezt feltűntetni

Programok
Helyszínek
  • Átlaghőmérésklet 24-28 °C
  • időzóna GMT+7
  • főváros Hanoi
  • Szezon Tavasz Ősz Tél
  • pénznem Vietnámi dong (VND)
 

HAGYOMÁNY ÉS TERMÉSZET

Vietnám turisztikai vonzereje az ősi városoktól, a buja zöld teraszos rizsföldeken át, a lenyűgöző vízi formációiig terjed. A kulturális mélység, a történelmi helyszínek, természeti szépségek és a gasztronómia élmények egyedülálló keveréke jellemzi.

Ajánlatkérés

Vietnám: A föld, ahol a színek életre kelnek, és a történelem mesévé válik.

STREET KITCHEN

A Vietnámi kultúra szerves része az utcai étkezés, amely gasztronómiai kalandot mindent ínyenceknek meg kell tapasztalnia. Az utcai árusoknál a látogatók megkóstolhatják a híres pho levest, a ropogós banh mi szendvicseket és a friss tavaszi tekercset.

Ajánlatkérés

CYCLO RIKSA

A vietnámi cyclo egy hagyományos közlekedési eszköz, amelyet gyakran használnak városi környezetben és turisztikai célokra is. Ezek kétkerekű, háromkerekű kerékpárok lehetővé teszik, hogy a látogatók közelebb kerüljenek a helyi kultúrához és életmódhoz, miközben kényelmesen fedezhetik fel a városokat.

Ajánlatkérés

Világszínvonalú termékek

Vietnám híres kézzel szőtt textíliáiról, lámpásairól, igazgyöngyéről, kerámiáról, rizséről és kávéjáról, melyeket gyakran exportálnak világszerte. A helyi piacok és üzletek kiváló lehetőséget kínálnak ezeknek a különleges termékeknek megismerésére és megvásárlására.

Gondolta volna, hogy Vietnám a világ második legnagyobb kávé exportőre?

 

Ajánlatkérés

ÉJSZAKAI ÉLET

Vietnám éjszakai élete változatos és pezsgő.

A nagyvárosok gazdag éjszakai életet kínálnak, ahol számos bár, étterem, klub és kávézó várja az szórakozni vágyókat. A tengerparti üdülőhelyeken élénk élet és beach klubok várják a kimozdulókat, miközben a vidéki területeken a hagyományos éjszakai piacok és fesztiválok teszik izgalmassá az esti órákat. Az utcazenészek és a helyi előadók is gyakran szórakoztatják az járókelőket.

Ajánlatkérés

Hanoi városnézés

A városnéző túra során többek között felderítésre kerülnek Hanoi történelmi jelentőségű épített örökségei, a Hoan Kiem-tó különlegességei és egy hagyományos háromkerekű biciklitaxi (Cyclo rickshaw) kényelméből az óváros szűk utcái. 

Ajánlatkérés

Hajótúra a Halong-öbölben

4 órás hajósprogram az öbölben, amely során egyszerre csodálható meg a Halong-öböl fenséges szépsége és élvezhető a fedélzeten felszolgált friss tengeri ebéd.

Ajánlatkérés

Trang An - Tam Coc élménytúra

Hajókirándulás a Sang-, a Toi-, a Ba Giot- és a Nau Ruou-barlangokhoz a környező hegyek és folyók lélegzetelállító látképével.

Hangulatos csónaktúra Tam Coc karsztképződményei és mészkőbe vájt barlangjai körül.  Kerékpározás Tam Coc – Bich Dong falvain, rizsföldeken, folyók mentén és sziklás kitérőkön keresztül.

Ajánlatkérés

Hue városnézés

A városnéző program elkalauzol  a Parfüm-folyó domboldalára épült örökségekhez,  a királyok egyedi építészeti stílusú síremlékeihez,  továbbá a Császár- és a Tiltott városokhoz.

Ajánlatkérés

Hoi An városnéző séta

A Hoi An városnéző séta során felfedezésre kerülnek az Óváros csodái, a város épített örökségei és a kézműves piacok. A helyi művészek a járókelők előtt készítik el a méltán híres selyemlámpásokat.

Ajánlatkérés

HO SI MINH-VÁROS túra

Ho Si Minh-város központjának felfedezése során Vietnám gazdag történelmi és kulturális örökségeibe nyerünk betekintést.  A városban egyszerre fellelhetők ikonikus háborús emlékek, vibráló piacok és lenyűgöző építészeti csodák. A túra betekintést nyújt a Cholon, avagy a híres kínai negyed mindennapjaiba. 

Ajánlatkérés

MEKONG-DELTA ÉLMÉNYTÚRA

Fedezze fel a Mekong-delta lenyűgöző tájait és életét ezen izgalmas programon, melynek során összefonódó folyóágakon csónakázhat, miközben közelről megismerheti a hagyományos úszó falvakat és élvezheti a helyi gasztronómia különlegességeit. Tapasztalja meg a delta gazdag kulturális örökségét, miközben megismeri a vidék életét és a helyiek mindennapjait.

Ajánlatkérés

Cu Chi Alagúttúra

A Cu Chi földalatti alagútrendszert a vietnámi ellenállási harcosok építettek a hosszú függetlenségi harc alatt. Az alagúthálózat több szint mély volt, számtalan csapóajtót, speciálisan kialakított lakótereket, raktárakat, fegyvergyárakat, tábori kórházakat, parancsnoki központokat és konyhákat rejtett magába. Túránk során a látogatók felfedezhetik ezeket az alagutakat, megismerve a vietnami történelmet és a háború korszakának jelentőségét.

Ajánlatkérés

Hanoi

Hanoi, Vietnam lenyűgöző fővárosa, ahol az utcák történelmi templomokkal, élénk piacokkal és helyi ízletes ételekkel várják a látogatókat.

Ajánlatkérés

Halong-öböl

Aki Vietnámba utazik, nem hagyhatja ki a Halong-öblöt, amely a hegyek és a tenger közötti harmonikus átmenet festői keveréke. A Halong-öböl a Bac Bo (Tonkin)-öbölben található, mintegy 1,500 km2-en terül el, magába foglalva háromezer impresszív zöld szigetet. A Halong-öböl az UNESCO Világörökség része.

Ajánlatkérés

Hue

1802 és 1945 között, a Nguyen-dinasztiák 13 császára alatt Hue volt Vietnám fővárosa. A Turisztikai Világszervezet (UNWTO) Hue-t Vietnám négy legvonzóbb központja közé választotta. Hue híres citadelláinak, palotáinak, pagodáinak és királyi sírjainak csodálatos építészetéről, amelyek festői környezetben épültek fel a Parfüm-folyó partján.

Ajánlatkérés

HOI AN

Hoi An egy középkori hangulatú tengerparti kisváros, melyet az UNESCO Világörökség részeként tartanak számon. Az óvárosát színes lámpások, régi kereskedőházak és festői folyópart teszi varázslatossá.

 

 

Ajánlatkérés

Ho Si Minh-város

Ho Si Minh-város (korábban Saigon) Vietnám legnagyobb városa és egyik legfontosabb gazdasági központja. A városban egyaránt fellelhetők a múlt háborús emlékei, modern felhőkarcolók, valamint ízletes kulináris élmények.

Ajánlatkérés

Mekong-delta régió

A Mekong-delta a világ egyik legnagyobb és legtermékenyebb deltája, mely Vietnám déli részén terül el. Híres a gyönyörű vízi tájakról, a zöld rizstermelő területekről és a hagyományos úszó piacokról, amelyek a helyi életmódot tükrözik. A delta látogatása során lehetőség nyílik a helyi életmód és kulináris különlegességek felfedezésére, valamint a híres Mekong-folyó környezetének felfedezésére hajókirándulásokon keresztül.

Ajánlatkérés

ELDORA HOTEL - HUE

Star Star Star Star

A 2014. áprilisi megnyitása óta az Eldora Hotel igazi luxusikonná vált Hue város szívében! Az Eldora a legjobb 4 csillagos butikhotel, amely az eleganciát ötvözi a modern kényelemmel.

Az Eldora az UNESCO Világörökség részét képező Citadella közvetlen közelében, a Gustave Eiffel által tervezett híres Trang Tien hídtól mindössze néhány lépésre található.

Ajánlatkérés

Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness

Star Star Star Star Star

Az érintetlen Binh Minh strand mellett, a Bliss Hoi An butiküdülőhely úgy lett kialakítva, hogy tükrözze Hoi An finom, fából készült, hagyományos építészetét. Minden luxus, modern felszereltségű deluxe szoba és villa az óceánra néz, a wellness-központ pedig az 55 méteres, tengerparti végtelenített medencére. A Bliss Hoi An igyekszik békét és örömet szerezni vendégeinek azáltal, hogy napi jógát, tai chit, illetve fitneszt, ingyenes kerékpárhasználatot biztosít.

A személyzet szívből jövő kedvessége garantált.

Ajánlatkérés

THANG LONG OPERA HOTEL - HANOI

Star Star Star Star

A Thang Long Opera Hotel tradicionális szállást kínál Vietnám fővárosában, mindössze 400 méterre a Hanoi Operaháztól és a Hoan Kiem-tótól.

A békés légkörű hotel, eleganciát árasztva keveri a luxust, az olasz stílussal és Hanoi tipikus építészetével.

Ajánlatkérés

SOMADEVI ANGKOR HOTEL

Star Star Star Star

A Somadevi Angkor Hotel  a legjobb helyen, a városközpontban található. 170 elegánsan kialakított és jól felszerelt vendégszobájának mindegyike erkéllyel rendelkezik.

A nyugati oldalon található Superior szobák panorámás kilátást nyújtanak Siem Reap városára, míg a keleti oldalon található Deluxe szobák medencére és buja kertre néznek.

Ajánlatkérés

Vietnám & Kambodzsa

Vietnám gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, melyet a lenyűgöző tájak és az élénk városi élet tesz még gazdagabbá. A híres Halong-öböl, az ősi Hanoi óvárosa és a vibráló Ho Chi Minh-város csak néhány a sok lenyűgöző látnivaló közül. Kambodzsa ősi csodái, mint például az Angkor Wat, a templomok és a dzsungelkörnyezetben rejlő kalandok, egyedülálló élményeket kínálnak az utazóknak. Mindkét ország rendkívül vendégszerető lakossággal rendelkezik, akik szívesen megosztják kultúrájukat és hagyományaikat az ide látogatókkal.
Megtekintés