AFRIKAI VONATSZAFARI

AJÁNLAT

AFRIKAI VONATSZAFARI

SZEMÉLYES ADATOK

UTAZÁSI ADATOK

* Amennyiben több országot érintő egyedi útra szeretne ajánlatot kérni, úgy az ajánlatkérés komment szekcióban legyen szíves ezt feltűntetni

  • Átlaghőmérésklet 25-31 °C
  • időzóna GMT+2
  • Szezon Ősz Tél Tavasz
 

AFRIKA MÁSKÉPP

Az afrikai vonatszafari egyedülálló és exkluzív módja annak, hogy felfedezze Afrika lenyűgöző tájait, gazdag vadvilágát és kulturális örökségét. A luxus vonatok kényelme és a lenyűgöző látvány garantáltan felejthetetlen élménnyé varázsolják az utazást.

Ajánlatkérés

VÁLTOZATOS KALANDOK

A látványos vonatút összeköti a kalandokat, legyen szó 48 órás vagy 15 napos utazásról. Az év minden hónapjában indulnak a szerelvények, hosszú vagy rövid kirándulásokra, melyek elszállítanak a kontinens legérdekesebb és legizgalmasabb programjaira. Legyen szó szafariról, városnézésről vagy a természet csodáinak megtekintéséről, a több mint 30 féle útvonalkominációból mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Ajánlatkérés

LUXUS A SÍNEKEN

Hagyja, hogy elkápráztassa a klasszikus vonatokat idéző elegancia, luxus kabinjaival és kiváló szolgáltatásaival. A gyönyörűen felújított faberakásos szerelvények 72 személy szállítására alkalmasak, 36 lakosztállyal. A vonaton található étterem elegáns környezetben kínál helyi és nemzetközi ételeket, amelyeket a vonat séfjei készítenek friss alapanyagokból.

Ajánlatkérés

Victoria-vízesés

A Victoria-vízesés a világ egyik legnagyobb és leglátványosabb vízesése, mely Zimbabwe és Zambia határán fekszik. A helyiek által „Mosi-oa-Tunya”-nak nevezett vízesés a Zambezi folyó hatalmas víztömegét zúdítja le a sziklákról. A látogatók élvezhetik a vízesés feletti sétányt, a közelben lévő nemzeti parkokat, és számos kalandos tevékenységet, mint például a helikopteres túrák és a bungee jumping. Az esőerdő, amely körülveszi a vízesést, gazdag növény- és állatvilággal várja a természet szerelmeseit.

Ajánlatkérés

Chobe Nemzeti Park

A Chobe Nemzeti Park Botswanában található, és híres a világ egyik legnagyobb elefántpopulációjáról. A park változatos élőhelyei, beleértve a mocsarakat, folyókat, szavannákat és erdőket, rendkívül gazdag élővilágot kínálnak. A látogatók hajós szafarikon és dzsipes kirándulásokon vehetnek részt, hogy megfigyeljék az oroszlánokat, leopárdokat, bivalyokat és más vadon élő állatokat. A Chobe folyó partján elterülő park naplementekor különösen lenyűgöző látványt nyújt.

Ajánlatkérés

Namíbiai Sivatag

A Namíbiai Sivatag a világ egyik legrégebbi és leglenyűgözőbb sivataga, amely híres vörös homokdűnéiről és különleges tájairól. A látogatók felfedezhetik a Sossusvlei régió hatalmas dűnéit, amelyek a napfelkelte és naplemente fényében különösen lenyűgözőek. A Dead Vlei szárított fatörzsei a fehér agyagtalajon lenyűgöző kontrasztot alkotnak a környező vörös homokkal. A régió gazdag történelemmel és kultúrával rendelkezik, amelyet a látogatók helyi vezetők segítségével ismerhetnek meg.

Ajánlatkérés

Etosha Nemzeti Park

Az Etosha Nemzeti Park Namíbia egyik legismertebb védett területe, amely gazdag vadon élő állatvilággal és lenyűgöző tájakkal várja a látogatókat. A park központi része az Etosha sóstó, amely a száraz évszakban hatalmas fehér sós síksággá változik, míg az esős évszakban vízzel telik meg, vonzva a flamingókat és más vízimadarakat. A látogatók dzsipes szafarik során találkozhatnak elefántokkal, oroszlánokkal, leopárdokkal, orrszarvúkkal és számos más afrikai vadállattal. A park különleges vízlelőhelyei, mint például az Okaukuejo és Halali, kiváló lehetőséget nyújtanak az állatok megfigyelésére, különösen a száraz évszakban.

Ajánlatkérés

Pretoria

Pretoria, Dél-Afrika közigazgatási fővárosa, gazdag történelmi és kulturális örökséggel büszkélkedhet. Látogatói megcsodálhatják az Union Buildings impozáns épületeit és a gyönyörűen gondozott kerteket. Az Apartheid Múzeum és a Voortrekker Emlékmű betekintést nyújt az ország történelmébe. Pretoria híres jacaranda fáiról, amelyek tavasz végén gyönyörű lila virágba borulnak.

Ajánlatkérés