Vonattal Svájcban

AJÁNLAT

Vonattal Svájcban

SZEMÉLYES ADATOK

UTAZÁSI ADATOK

* Amennyiben több országot érintő egyedi útra szeretne ajánlatot kérni, úgy az ajánlatkérés komment szekcióban legyen szíves ezt feltűntetni

  • Átlaghőmérésklet 25 °C
  • időzóna GMT+0
  • főváros Bern
  • Szezon Nyár Tavasz
  • pénznem Svájci Frank (CHF)
 

Svájc ezer arca

Svájc a lenyűgöző tájak, a gazdag kulturális örökség és a híres precizitás hazája. Az ország szívében található Alpok hófödte csúcsai, kristálytiszta tavai és festői völgyei turisták millióit vonzzák minden évben. Svájc nemcsak természeti szépségeiről híres, hanem kifinomult városairól is, mint Zürich, Genf és Bern, amelyek a modern élet és a történelmi látnivalók tökéletes egyensúlyát kínálják.

Ajánlatkérés

felejthetetlen utazás Európa szívében

Glacier Express

Induljon el a Glacier Express fedélzetén egy felejthetetlen utazásra, amely Zermatt és St. Moritz között húzódik, és élvezze az Alpok lélegzetelállító panorámáját! Az út során fedezze fel Svájc legszebb tájait, miközben áthalad mély szurdokokon, hegyi hágókon és festői völgyeken. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megálljon Brig történelmi városában, vagy látogasson el a lenyűgöző Oberalppass régióba túrázásra és síelésre. A Glacier Express kényelmes és luxus környezetben kínál páratlan kilátást, így minden pillanat egy varázslatos élménnyé válik!

Ajánlatkérés

Bernina Express

Tartson velünk egy felejthetetlen utazásra a Bernina Express fedélzetén, amely St. Moritzból Tirano-ba viszi Önt, és az út során lélegzetelállító alpesi tájakat tár fel! Ez a híres vonatútvonal áthalad a Bernina-hágón, ahol 2253 méter magasságban gyönyörködhet a gleccserekben és kristálytiszta tavakban. Az UNESCO Világörökség részét képező útvonal során 196 hídon és 55 alagúton halad át, így garantáltan felejthetetlen panorámát nyújt. Élvezze a kényelmes és luxus környezetet a Bernina Express fedélzetén, miközben a világ egyik legszebb vasúti útvonalán utazik!

Ajánlatkérés

GoldenPass Express

Élje át a varázslatos utazást a GoldenPass Express fedélzetén, amely Lucerne-től Montreux-ig viszi Önt, át Svájc legfestőibb tájain! Az út során három különböző régiót fedezhet fel, beleértve a lélegzetelállító alpesi panorámákat, zöldellő dombokat és festői tóparti városokat. A panorámakocsikból páratlan kilátás nyílik a szőlőültetvényekre és a híres Genfi-tóra, miközben áthalad a Berni-felvidéken. A GoldenPass Line kényelmes és elegáns utazási élményt kínál, amely egyesíti a természet szépségét és a svájci kultúrát.

Ajánlatkérés

Gotthard Panorama Express

Fedezze fel Svájc lenyűgöző tájait a Gotthard Panorama Express fedélzetén, amely Luzern és Lugano között kínál egyedülálló utazási élményt! Az útvonal hajózással kezdődik a festői Luzerni-tavon, majd vonatra szállva áthalad a történelmi Gotthard-vasúti alagúton. Az út során gyönyörködhet a svájci Alpok lélegzetelállító panorámájában, festői falvakban és a Reuss folyó völgyében. A Gotthard Panorama Express egy tökéletes utazás, amely a svájci történelem és a természeti szépségek varázslatos találkozását kínálja minden utas számára.

Ajánlatkérés

Csokoládévasút

A svájci csokoládévasút egy varázslatos utazás, amely a híres svájci csokoládékészítők világába kalauzol el. Ez a vonatút csodás alpesi tájakon át vezet, ahol a látogatók megismerkedhetnek a csokoládégyártás rejtelmeivel és kóstolókat is élvezhetnek. A vonat különleges hangulata és a svájci vendégszeretet garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. Az út során látogatható csokoládégyárak és kisvárosok gazdagítják az élményt, ami minden érzékszervünket kényezteti.

Ajánlatkérés

Sajtvonat

Fedezze fel a svájci sajtok világát a lenyűgöző Cheese Train fedélzetén, amely Montreux-ből indulva a festői Gruyères faluba viszi Önt. Az út során látogasson el a híres Gruyères sajtgyárba, ahol megismerheti a sajtgyártás titkait és részt vehet ízletes sajtkóstolókon. Fedezze fel Gruyères középkori faluját és látogasson el a lenyűgöző Gruyères kastélyba. Ez az egyedülálló utazás a sajt szerelmeseinek nyújt felejthetetlen kulináris élményeket és kulturális felfedezéseket.

Ajánlatkérés

Vonat és vacsora

A vonatozás a Plein Roc étterembe egy lenyűgöző utazás a svájci Alpok szívébe, ahol festői tájak és lenyűgöző hegycsúcsok várnak. Az étterem különlegessége, hogy egy sziklafalba van beépítve, így az utazás és az étkezés is egyedülálló élményt nyújt. A vonatút során a látogatók gyönyörködhetnek a lélegzetelállító kilátásban, amelyet a havas hegycsúcsok és a zöld völgyek kínálnak. A Plein Roc étterem nemcsak a látványával, hanem a helyi alapanyagokból készült, ínycsiklandó fogásaival is elvarázsolja vendégeit.

Ajánlatkérés

Kambly Sütivonat

A Kambly Sütivonat egy különleges vonatutazás Svájcban, amely Bern és Trubschachen között közlekedik. Ez az egyedi élmény lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy felfedezzék a híres Kambly kekszgyárat és megkóstolják a finomabbnál finomabb süteményeket. A vonatút során gyönyörű svájci tájakon haladhatunk át, miközben a Kambly történetével és kekszkészítési hagyományaival is megismerkedhetünk.

Ajánlatkérés

Svájc csodái

Egy varázslatos vonatos körút Svájcban, Budapestről indulva, felejthetetlen élményt nyújt. Első megállónk a vibráló Zürich, ahol a modernitás és a történelmi szépség találkozik. Innen az Alpok csodás panorámája kísér minket Interlakenbe, a kalandorok paradicsomába. A festői Montreux-t és a lenyűgöző Zermattot érintve utunkat a világ egyik legismertebb hegycsúcsának, a Matterhornnak a lábánál zárjuk. Megtekintés